september 2017

Binnenkort te huur: sociale nieuwbouw huurwoningen in het hart van Driemond


Midden in Driemond zijn we met de bouw gestart van De Kern: zestien sociale huurwoningen en negen vrije sector huurwoningen met drie of vier kamers. Vanaf 9 oktober kunt u reageren op deze woningen.

Toewijzing sociale huurwoningen
Woont u op het moment van de selectiedatum minimaal twee jaar aaneengesloten in Driemond? Dan krijgt u voorrang bij de toewijzing.
Wij verhuren de sociale huurwoningen via WoningNet. Als u interesse heeft in dit project moet u dus zijn ingeschreven als woningzoekende bij WoningNet Amsterdam. Staat u nog niet ingeschreven? Op www.woningnet.nl, kunt u zich inschrijven. Hier vindt u ook wat de algemene voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning.

Vanaf wanneer kunt u reageren via Woningnet?
Op 9 oktober 2017 plaatst Eigen Haard de advertentie voor de sociale nieuwbouwwoningen op de site van Woningnet. Op onze website www.eigenhaard.nl/projecten/driemond vindt u de plattegronden van de woningen. Wij adviseren u om de website van Woningnet goed in de gaten te houden. U kunt maar een aantal dagen reageren op de advertenties.

Hoogte huur afhankelijk van inkomen
De huur is afhankelijk van uw inkomen en maximaal 710,68 netto per maand. Uw totale gezinsinkomen mag niet hoger zijn dan 40.349,00 belastbaar inkomen op jaarbasis.

Inloopspreekuur
Op dinsdag 3 oktober 2017 van 19.00 uur tot 20.00 is er een inloopspreekuur in MatchZo, Stammerlandweg 10. Daar zijn medewerkers van Eigen Haard aanwezig. Zij kunnen uw vragen over toewijzing beantwoorden.

Bezichtigen
Na de sluitingstermijn nodigen we een aantal kandidaten uit voor het bezichtigen van een modelwoning. Als u hiervoor in aanmerking komt dan ontvangt u hiervoor per post een persoonlijke uitnodiging.

Vragen?
Heeft u vragen? Dan kunt u op werkdagen 8.30 uur en 17.00 bellen met Eigen Haard via telefoonnummer (020) 6801 801. U kunt vragen naar een medewerker van regio 4. U kunt ook mailen naar info@eigenhaard.nl t.a.v. verhuurmakelaars regio 4.

Stichting Dorpsraad Driemond

De Stichting Dorpsraad Driemond komt al meer dan 40 jaar op voor de belangen van de Driemonders.
Meer weten? Ga dan snel naar de pagina's van de Dorpsraad!